Räsyn pennut

2. helmi, 2022

Niin se on taas takanapäin pentuaika tällä kasvattajalla. Meille tuskin tulee kleinspitzin pentuja enää tänä vuonna, seuraavat ehkä vuodenvaihteen tienoilla.

Tänään siis lähti omaan kotiinsa viimeinenkin pennuista, musta palleroinen Sweetie-pie Leopold. Pitkää, hyvää, tervettä elämää toivotetaan Leopoldille :-)

26. tammi, 2022

Niin lähti reppuineen pieni Lionking :-) Kaikkea hyvää elämään Reimalle ja hyviä käyntejä hoivakodissa :-)

25. tammi, 2022

Omaan kotiin. Kaikkea hyvää elämään pieni Lilibeth "Minni":-) Samoin pieni Liston :-) Molemmat jäivät lähelle ja nähtäneen jatkossakin :-)

25. tammi, 2022

Tänään oli kaunis talvipäivä. Pentujen kanssa ulkoiltiin ja yritettiin opetella, että ruuan jälkeen mennään ulos ja asiat tehdään sinne. Kahdelta onnistui 🙂

Vaikka emoja ei enää kuvissa ole näkynyt, ne ovat edelleen pentujen kanssa, vaikka eivät koko aikaa. Silloin on niin paljon touhua, ettei kuvista tule lähellekään julkaisukelpoisia. Myös Vinsu mummo välillä pääsee pennuille opettamaan oikeaa käytöstä vanhuksia kohtaan 🙂

22. tammi, 2022

Pennut täyttivät eilen 7 viikkoa. Niillä oli vilkas viikko, useita vierailijoita kävi. Kaikille onkin todennäköisesti löytynyt uusi koti, vain yhtä perhettä ei olla vielä nähty. Kolme pennuista jääkin mukavasti suht lähelle :-)

Pennun varaajat ovat saaneet ohjeita sekä kauppakirjan ja koiranomistajan perussäännön etukäteen luettavakseen sähköpostiin.

Näille, kuten Hulankin pennuille on otettu Agrian Piilevät Viat -vakuutus. Reputkin on jo pakattu valmiiksi :-)