Tänään on tasan 40 vuotta siitä, kun Sweetie-pie kennelin ensimmäinen pentue syntyi. Kuvassa niistä FIN MVA Sweetie-pie Aprilmoon 🙂

Liljasta LV MVA

LT MVA Sweetie-pie Laakson Lilja osallistui 12. ja 13.2. Valmierassa Latviassa kaikkien rotujen koiranäyttelyyn. Lilja sai molempina päivinä sertin, oli lauantaina PN 2 ja sunnuntaina ROP. Titteli nyt LT MVA LV MVA :-)

28., 29. ja 30.1. olimme Kaunasin kv koiranäyttelyssä hienolla menestyksellä. Kleinspitz Sweetie-pie Ipanema sai 2 x JUN SERT ja 2 x VSP, pk kääpiömäyräkoira Sweetie-pie Laakson Lilja sai 3 x sert, 3 xCACIB ja 2 x VSP. Molemmat olivat ensimmäisissä näyttelyissään :-)

Hulan C.I.B vahvistus tuli ja se on nyt C.I.B FI MVA EE MVA LT MVA BY JMVA LT JMVA Sweetie-pie Honolulu

Pitkäkarvainen kääpiömäyräkoira Tina (Sweetie-pie Tinakenkätyttö sai sertin, CACIBin ja oli ROP Harstadin kansainvälisessä koiranäyttelyssä Norjassa 3.10.21. Kleinspitz Hula (LT JMVA BY JMVA Sweetie-pie Honolulu) sai CACIBin.

Palangassa Liettuassa 24. - 26.9.21 kleinspitz Hula (LT JMVA BY JMVA Sweetie-pie Honolulu) sai 2 x sert, 2 x CACIB, 2 x ROP ja sai samalla tittelit LT MVA, FI MVA ja EE Mva. C.I.B saadaan myös nyt anoa 🙂 Pitkäkarvainen kääpiömäyräkoira Tina (Sweetie-pie Tinakenkätyttö sai 3 x sert ja tittelin LT MVA.

Sweetie-pie Tinakenkätyttö PN 1, sert, VSP Leppävirran ryhmänäyttelyssä 12.9.21

LT JMVA BY JMVA Sweetie-pie Honolulu Pärnun kansainvälisessä koiranäyttelyssä 10.7.21 PN 1, sert, CACIB ja VSP.

Sweetie-pie Tinakenkätyttö Pärnun kansainvälisessä näyttelyssä 11.7.21 18 kk ikäisenä PN 2, varacacib